Tedd átlátszóvá a fényszórókat a biztonságosabb közlekedésért

Karcos, mattult, besárgult - a tiéd is?

A matt, opálos fényszórók kinézete nem csupán „ránézésre” jelent problémát, hanem a biztonságos vezetést is kockáztatja!

Ami matt, az balesetveszélyes is. Miért?
  • Az autó fényszórójának megfelelő fényáteresztő képessége a műanyag, polikarbonát fényszórók esetében az évek alatt akár 50%-kal is csökkenhet.
  • Habár fényüket és elektronikájukat tekintve a fényszórók különbözőek lehetnek, külső burkolatuk egységesen polikarbonát. Ami relatíve hőálló, kemény és karcálló.

    De mattul. Ez pedig nem csak esztétikai probléma.

  • Az esetlegesen megjelenő hajszálrepedések ráadásul ronthatják az alkatrész optikai tulajdonságait és a búra gyengébb is lesz.

Sikeres műszaki vizsga opálos, matt fényszóróval lehetetlenség lesz – azonban ezen kívül van egy nyomósabb ok a fényszóró polírozására

Mattult fényszóró esetében az újkori állapothoz képest negyedére, felére is csökkenhet az áteresztett fénymennyiség! Az évek alatt végbement változásra nem csak a lámpabúra külsője hívja fel a figyelmet. A lecsökkent fényerő veszélyessé is teheti a vezetést (pl. sötétben, ködben).

A fényszórók felújításával tehát nemcsak „esztétikai kezelést adsz” az autódnak, hanem biztonságossá teszed a rosszabb látási viszonyok közötti vezetést is.’
Hogyan hozzuk rendbe az elöregedett fényszóróidat?
  • Bevált anyagokkal és technológiai lépésekkel dolgozunk. Az elöregedett réteg, karcok és kőfelverődések eltávolítása a fényszóró búrájáról csiszolással történik, majd annak felpolírozása következik.
  • A fényszórókat az esetek nagy részében megbontás és kiszerelés nélkül újítjuk fel.
  • Több fokozatban polírozzuk a matt felületet, ezzel érve el az áttetsző és csillogó állapotot. Az eredmény olyan lesz, mintha újat vettél volna.
  • A folyamat végén UV-sugárzásnak is ellenálló réteggel vonjuk be a felületet; ezzel késleltetjük az ismételt mattulást.
  • Sokkal erősebb fénye lesz a fényszóróknak, végre az esti vezetésnél is újra lehet majd rendesen látni. Javul az autó összképe is.
Látni és látszani: újra teljes fényerő, biztonságérzet, jelentős esztétikai javulás - ezt adjuk neked!

A fényszóró polírozás ára: 7.990 ft-tól/darab.
UV védelemmel, 2 év garanciával

Kérj időpontot!

Hívj minket

+36 20 570 5765