Horpadásjavítás fényezés nélkül

Horpadt?

  • … egy meggondolatlan tolatási manőver.
  • … az áruházi parkolókban be nem tartott KRESZ.
  • … a felejtés homályába került jobbkéz-szabály.
  • … a bevásárlókocsi túl közeli kontaktusa vagy egy ajtórányitás.

Vagy épp a vételár kifizetése után vetted észre, hogy van egy horpadás a hátsó ajtón.

A nyár és az ősz pedig kibírhatta volna a gesztenyezuhatag és a jégverés áldásos, kevésbé előnyös oldala nélkül.

A kiskőrösi műhely polírozás
A kiskőrösi műhely polírozás
Neked is eleged van abból, hogy a valóban „kis dolgokért” is annyit nélkülözöd az autód a javítás során, mintha komoly sérülése lenne?
Hagyományos javítási módszerekkel - horpadás esetén - plusz költségeket és autód hosszú ideig történő nélkülözését fogod tapasztalni.
De egy különleges kivitelezésnek hála nem hetekig ülünk az autón, hanem akár meg is várhatod. Jégvert autók esetében természetesen több idő szükséges a javításhoz
Horpadástól függ, de horpadt autók esetében a javításnál 95%-ban nincs szükség újrafényezésre. Ennél sokkal gyorsabb eljárás is létezik. Mégis sokan megalkusznak az esztétikailag elcsúfult autójuk látványával. És hagyják, hogy az eladásnál többszörösét alkudják le a vevők, mint amennyiért tényleg javítható lenne.
Őrizd meg autód értékét, hogy ne veszítsen ilyen szerencsétlen helyzet miatt az árából.

6+1 okom van arra, hogy elolvasd az előnyöket - horpadásjavítás és jégkárjavítás fényezés nélkül Kiskőrösön

1. 1. Valószínűleg nem szereted a felfordulást, mi sem szeretjük: ambuláns módon végezzük kis horpadások javítását.
A legtöbb esetben megbontás nélkül javítunk.

2. A javítás után fényezni sem szükséges a felületet: festés nélkül történik a javítás.
Nem fogsz a fejedhez kapni a színeltérések miatt sem; így elkerülhető a rétegvastagság-változás és az értékcsökkenés. Hirdesd meg annyiért az eladásra szánt autót, amennyiért eredetileg szeretted volna: eladásnál sem fogsz pirulni, mert a vevő a festett elemet múltbeli törésnek hiszi. Mivel festés nélkül történik a javítás - marad a gyári rétegvastagság - autód nem veszít az értékéből egy újrafényezett elem miatt sem.

3. Gondoltunk a pénztárcádra és a hétköznapjaidra is, mindez kiesett hetek és drága alkatrészek beszerzése nélkül is kivitelezhető:
A sérült karosszériaelemet visszaegyengetjük a gyári állapotára; mindezt úgy, hogy a sérülés nem lászik majd. Mert nem szükséges mindig cserélni vagy megbontani a sérült karosszériaelemet.

4. A te autódért küzdünk - embert próbáló javítási technológia
Munkatársaink nagyfokú koncentrációval, kézügyességgel, tökéletes térlátással állnak hozzá.

5. Amellett, hogy a komfortosabb javítást választod, közben egy igen fontos dolgot is megteszel: választásoddal véded a környezetet.
Mivel a felhasznált anyagok mennyisége szinte nulla a klasszikus eljárásokhoz képest, környezetvédelmi szempontból sem okozol kárt a döntéseddel. Hiszen nem távolítjuk el a festéket.

6. Autód értékét is megőrizzük.
Akár 40-60%-os költségmegtakarítással is számolhatsz. A fényezés nélküli horpadásjavítás főleg jégkárt szenvedett autók esetében előnyös, a javítási költség a klasszikus elemcserés folyamat feléből-kétharmadából megvan. Az eredeti rétegvastagság megtartásával értékmegőrzést is végzünk. A festés nélküli horpadásjavítással nem változik a rétegvastagság.

+1. Biztosítók által is elfogadott javítási technológia:
Biztosítós kárnál a pótszemlét is elintézzük, és vállaljuk a teljes ügyintézést. Ha ismerős az idegeskedés és a stressz, a 3-4 óra várakozás, az ideges ügyfelek vagy az elkutyult papírok; akkor a kárügyintézés körülményes folyamatait kerüld el velünk Casco-s kár esetén.Hogyan dolgozunk a horpadások javításán?
A horpadások javítása a fényezés nélküli módszerrel, kisebb sérülés esetében is összetett folyamat.
Műanyag tappancsokat ragasztunk a horpadás mélyére, majd azokat megfogva húzzuk ki a hozzátapadt fémet.
Vagy pedig belülről kinyomjuk speciális acélpálcákkal, és szintén semmi nyoma sem marad.Ár: megtekintést követően, személyesen!
Hívj minket

+36 20 570 5765